VVS-service

VVS-service

När du behöver hjälp med VVS-service ska du alltid vända dig till ett företag som har behöriga rörmokare i Dalarna som kan hjälpa dig med din VVS. Att utföra arbetet själv eller anlita en hantverkare som inte är behörig kan medföra risker som innebär att det senare uppstår skador som kan bli dyrbara att reparera. Du kan kontakta oss på Kopparmasen Allservice AB när du vill få hjälp med VVS-arbeten. Våra yrkesutbildade montörer utför VVS-service enligt gällande branschregler och alltid med ett perfekt resultat.

 

Anlita oss för din VVS-service

Vi på Kopparmasen Allservice är lösningsorienterade och flexibla vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt inom VVS-service, även då förutsättningarna är svåra eller då det är akut. Vi åtar oss jourarbete men även andra VVS-arbeten under kvällar och helger för att anpassa oss efter din situation. För oss är det viktigt att alltid ha en god kundkontakt för att uppnå högsta kvalitet i våra arbeten så att våra kunder alltid är 100 % nöjda. Våra rörmokare i Dalarna kan åta sig allt inom VVS som exempelvis installation av värmepumpar, vattenburen golvvärme, varmvattenberedare men också installation av vattenledningar och avloppsrör i samband med att du utför en renovering av ditt kök eller badrum. 


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med rörmokare i Dalarna!

När du behöver hjälp med VVS i Dalarna kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra VVS-montörer redan idag för att diskutera ditt VVS-projekt!