Våra VVS-montörer i Dalarna tar totalansvar för ditt renoveringsprojekt

När du ska utföra en renovering i våtrumsutrymme kan du vända dig till ett företag som har VVS-montörer i Dalarna som kan åta sig totalansvaret för din renovering. Det gör att du som beställare slipper lägga tid på administration och olika kontaktpersoner och istället bara har en kontaktperson.

En badrumsrenovering behöver genomföras ungefär vart 25:e år om det inte tidigare än det har uppstått fuktskador i badrummet. Att genomföra en renovering efter 25 år innebär att man garderar sig för att det inte inom kort kommer att inträffa en olycka som leder till fuktskador som exempelvis att rör-anslutningar läcker eller att avloppsbrunnen släpper igenom fukt in i golvet. Oftast kan man själv se om man har fått fuktskador i ett badrum genom att det uppstår svarta fläckar på väggarna eller i fogarna. Det brukar också lukta unket om det finns fukt. När du ska utföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss på Kopparmasen Allservice som har VVS-montörer i Dalarna som är specialister på våtrumsrenoveringar.

 

Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering

När du ska utföra en våtrumsrenovering i ett badrum eller i ett kök kan vi åta oss totalentreprenaden för din renovering. Det betyder att vi tar över ansvaret för hela projektet vilket bland annat innebär att vi utför kvalitetskontroller så att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler. Vi ser också till att koordinera arbetet mellan olika hantverkare som exempelvis snickare, plattsättare, målare, golvläggare och VVS-montörer i Dalarna. Vi ansvarar för att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle så att det inte blir några avbrott i projektet.

 

Andra fördelar med att våra VVS-montörer i Dalarna tar totalansvar

Andra fördelar med att överlåta totalentreprenaden till våra VVS-montörer i Dalarna är att du slipper ha flera kontaktpersoner från olika företag. Istället har du bara en kontaktperson som utför kvalitetskontroller och uppdaterar dig löpande om projektets status. Dessutom så slipper du att erhålla fakturor från flera olika företag utan istället får du endast en faktura där allt arbete och material finns specificerat. Om du är berättigad till ROT-avdrag så får du avdraget motsvarande 30 % av arbetskostnaderna, upp till 50 000 kronor, direkt på vår faktura. Det gör att du slipper massor av tidskrävande administration.

 

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök

Kopparmasen Allservice AB är en rörfirma som har utbildade VVS-montörer i Dalarna som utför tjänster inom VVS åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra rörmokare i Dalarna kan ta över totalentreprenaden för din badrumsrenovering vilket innebär att du får hjälp med att både kvalitetsgranska arbetet men också med att koordinera arbetet mellan olika hantverkare. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan diskutera ditt projekt, utan att du förbinder dig för något.