Därför bör du anlita certifierade rörmokare i Dalarna

Att utföra VVS-arbeten själv eller att anlita en hantverkare som inte är behörig kan få förödande konsekvenser över tid. Om du vill vara säker på att arbetet utförs korrekt kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare i Dalarna som är experter på allt inom VVS.

Att vara rörmokare är ett ansett yrke i byggbranschen vilket beror på att de genomgår omfattande utbildningar för att bli behöriga att utföra VVS-arbeten. Att utföra ett VVS-arbete kräver kunskap och erfarenhet så arbetet utförs korrekt och med godkänt material men även så att alla rördragningar, tätskikt, rörkopplingar genomförs enligt gällande branschregler. Därför är det viktigt att du anlitar en certifierad rörmokare i Dalarna då du behöver hjälp med VVS i Dalarna. Du kan kontakta oss på Kopparmasen Allservice AB för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-projekt.

 

Därför bör du inte utföra VVS-arbete själv

Även om du kan så bör du inte själv utföra avancerade VVS-arbeten själv eller anlita en hantverkare som inte är behörig. Om arbetet inte utförs korrekt, med rätt material och enligt gällande branschregler finns det en stor risk att det senare uppstår skador som i värsta fall kan leda till omfattande fuktskador. Fukt kan också tränga sig vidare till flera rum, ut genom fasaden eller till våningarna ovan eller under. Det kan innebära mycket dyrbara reparationer som försäkringsbolaget kan neka ersättning för om inte arbetet var utfört av en behörig rörmokare i Dalarna. Utöver stora kostnader så bidrar fuktskador till stor olägenhet för de boende i fastigheten då det i vissa fall kan ta månader att få bort fukten så att bostaden sedan kan renoveras.

 

Att anlita en certifierad rörmokare i Dalarna

Att anlita ett behörig rörmokare i Dalarna behöver inte bli så kostsamt om man tänker på att arbetet utförs snabbare av en hantverkare som har rätt kunskap och erfarenhet. Dessutom kan man också använda ROT-avdrag som motsvarar 30 % av arbetskostnaderna. Att låta en obehörig hantverkare utföra arbetet kan dock bli mer kostsamt över tid om arbetet inte utförs korrekt och det framöver uppstår kostsamma fuktskador. När du vill få hjälp med din VVS i Dalarna kan du vända dig till oss som har mycket skickliga och yrkesutbildade rörmokare i Dalarna som kan utföra alla typer av VVS-tjänster, även på totalentreprenad.

 

Kontakta oss för att boka gratis platsbesök

Kopparmasen Allservice har yrkesutbildade och mycket erfarna rörmokare i Dalarna som utför tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Dalarna med omnejd. När du behöver hjälp med VVS-tjänster kan du med trygg hand vända dig till oss som har den kunskap som krävs för att utföra arbetet med högsta kvalitet. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera ditt projekt och höra dina önskemål. Därefter kan vi överlämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.