Kök & badrum

Kök & badrum

De rum som står överst på de flesta listor då det kommer till renoveringar är oftast kök och därefter badrum. Skälet till det är att köket är det rum i bostaden där familjen oftast träffas för måltider men också för att umgås. Därför vill man gärna ha en trivsam och funktionell miljö i köket. Att renovera ett kök eller ett badrum är ett omfattande projekt som involverar flera olika hantverkare. När du ska renovera ditt kök och badrum kan du kontakta oss på Kopparmasen Allservice för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

 

Låt oss överta totalentreprenaden vid renovering av kök & badrum

När du ska renovera ditt kök och badrum kan du anlita oss för totalentreprenaden. Vi samarbetar med ett flertal företag vilket innebär att vi har behöriga hantverkare som exempelvis snickare, målare, elektriker och rörmokare i Dalarna. När vi åtar oss totalentreprenaden så ansvarar vi för att koordinera arbetet med de olika hantverkarna så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle. Dessutom sparar du massor av tid och administration genom att du bara har en kontaktperson för projektet. 


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med rörmokare i Dalarna!

När du behöver hjälp med VVS i Dalarna kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra VVS-montörer redan idag för att diskutera ditt VVS-projekt!