Golvvärme

Golvvärme

Med golvvärme kommer du att få ett varmt golv att gå på även under den kallare årstiden samtidigt som värmen från golvet också stiger upp i rummet och bidrar till ett behagligare inomhusklimat. Värmegolv är vanligast att lägga i badrum, kök eller i en hall tillsammans med klinker men går att lägga i bostadens alla rum. När du vill få hjälp med att installera värmegolv i din bostad kan du kontakta oss på Kopparmasen Allservice som är specialister på vattenburen golvvärme.

 

Installera vattenburen golvvärme i Dalarna

Det är vanligt att man väljer att installera golvvärme i samband med att man utför en renovering av ett kök, badrum eller en totalrenovering av bostaden. Att installera vattenburen golvvärme är ekonomiskt om man ser över tid då driftskostnaderna är låga och livslängden lång, cirka 40 år. När du anlitar våra rörmokare i Dalarna för din installation kan du vara säker på att få arbetet utfört med högsta kvalitet tack vare vår 100 % kundnöjdhetsgaranti. Våra medarbetare är vana att ha en god kommunikation med våra kunder vilket innebär att du löpande blir uppdaterad om status så du slipper obehagliga överraskningar. 


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med rörmokare i Dalarna!

När du behöver hjälp med VVS i Dalarna kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra VVS-montörer redan idag för att diskutera ditt VVS-projekt!