Om Kopparmasen Allservice AB

Om Kopparmasen Allservice AB

Vi är ett välrenommerat företag som utför VVS i Dalarna med omnejd. Våra skickliga rörmokare i Dalarna kan bistå dig med allt inom VVS.

Att arbeta med VVS i Dalarna kräver kunskap och erfarenhet så att arbetet utförs säkert, hållbart och med en lång livslängd. Vi hos Kopparmasen Allservice har den kompetens som krävs för att utföra skräddarsydda och kundunika lösningar för alla behov. Våra rörmokare i Dalarna åtar sig alla typer av tjänster som exempelvis köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och installationer av VVS-produkter.

 

Ett flexibelt VVS-företag

Vi är ett lösningsorienterat och flexibelt företag som kan utföra våra uppdrag även efter kontorstid då vi förstår att alla inte har möjlighet att vara hemma under dagtid. Dessutom kan vi åta oss jourarbeten då det uppstår något akut fel under kvällar eller helger som exempelvis en vattenläcka eller stopp i toaletten. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök för att få mer information om hur våra VVS-montörer kan hjälpa dig med din VVS.


Tjänster på Rörmokare Dalarna

Boka gratis platsbesök med rörmokare i Dalarna!

När du behöver hjälp med VVS i Dalarna kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra VVS-montörer redan idag för att diskutera ditt VVS-projekt!

Boka gratis platsbesök med rörmokare i Dalarna!

Boka platsbesök